TISK

Full Width Banner Image

VELIKOFORMATNI TISK

Za vas izdelujemo visoko kakovostne tiskovine velikega formata. Digitalni velikoformatni tisk je primeren za zunanjo in notranjo uporabo. Na voljo je pestra izbira materialov, ki se jo lahko določi glede na namen uporabe. Dimenzija tiska je poljubna; neomejena dolžina izdelka in širina do 210 centimetrov. Širino lahko po potrebi zvarimo skupaj. Poleg tiska nudimo tudi montažo XXL tiskovin, kot so promocijska stojala, reklamne in svetlobne table, plakati, posterji, transparenti, nalepke, fotografije ali avtografike.

Plakati

Promocijski plakat je praktična tiskovina, ki jo lahko postavite v zunanji ali notranji javni oziroma zasebni prostor. Omogoča vam hiter in preprost način obveščanja večjega števila ljudi. Nudimo vam solventni tisk. Z veseljem vam svetujemo pri izbiri optimalnega papirja. Na voljo sta vam materiala basic in premium. Plakate tiskamo na blueback papir (najcenejša izvedba), ceradno, ali samolepilno nalepko. Plakate se po potrebi kašira na materiale, kot sta forex ali foam plošča. Na voljo so vam tudi clip-clap okvirji, v katere se plakat vpne in zaščiti s PVC mat folijo. S plakati lahko popestrite tudi svoj poslovni prostor in ga tako za zaposlene in svoje stranke naredite še bolj privlačnega.

Reklamni napisi

Nudimo vam tisk transparentov na kakovostno ceradno platno po poljubni dimenziji. Transparenti so namenjeni predvsem zunanji uporabi, zato je na voljo pestra izbira materialov, ki zagotavljajo obstojnost ob različnih vremenskih vplivih. Platno lahko po želji še dodatno obdelamo z varjenimi robovi in možnostjo uporabe kovinskih obročkov za vpenjanje. Na voljo je tudi grafično oblikovanje vsebine vašega transparenta.

Izrez tiskovine

Nudimo vam tudi optični 2D razrez folije v poljubne oblike. To naredimo z t.i. cutterjem, ki lahko razreže laminirano ali ne laminirano folijo.

Digitalni tisk

Ponujamo vam kvalitetni digitalni tisk, do formata B3+. Ponujamo vam tisk vizitk, letakov, zloženk, katalogov, dopisnih listov, knjig, jedilnikov, cenikov, vabil in čestitk, nalepk in etiket, racglednic, zbornikov, vstopnic itd. Digitalno tiskovino po želji tudi dodatno obdelamo.


Client Name
Client Name
Client Name
Client Name